Help - For Sellers

Q1: How can I start selling on E-Brique?

Ans: Selling on E-brique is an easy 3 steps process. Go on “www.ebrique.com” Register as a supplier or service provider by simply providing your contact details, company details and categories you work in. You can later edit your profile and add more products to it. Seller Registration Link

Q2: How to add Products & Services to your Seller Account?

Ans: Please refer video guide below.


Q3: Can our subscription expire?

Ans: No, once registered your subscription will not expire on its own but you can deactivate your account at any time.

Q4: Can I edit my seller account after registering?

Ans: Yes, you can edit your seller account by opening your dashboard and editing the field you choose to make changes to.

Q5: Does E-Brique require any documents for verification?

Ans: No, you don’t need to submit any documents for verification. Sellers are only verified through the link sent after registration on their mail.

Q6: Can I cancel my account at any time?

Ans: Yes, you can deactivate or delete your account at any time. Please follow the below steps:
  • Login to your account, go to My Account.
  • Select "Account Settings".
  • In Account Settings, click on "Delete My Account" button.
  • You will be prompted for confimation, once you confirm your account will be canceled/deleted.   

Q7: What are your premium services?

Ans: Click Here to check our premium services here.

Q8: How do I register for paid services on E-Brique?

Ans: You can register for our paid services by simply registering as a seller and opening the Packages option on your seller dashboard and then choosing the package that suits your needs.

Q9: How can brands/agencies advertise on E-Brique?

Ans: Brands and agencies can advertise on E-Brique by using banner advertising services. E-Brique’s banner ad services allows you to run banner ads of your company and increase your brand awareness and helps you reach your target audience. E-Brique banner advertising service offers you:  

  • Opportunity to reach target customers
  • Brand Awareness
  • Visibility among target customers

Contact us on marketing@ebrique.com to avail our banner ad services.

Q10: Where can I check the end date for my paid service on E-Brique?

Ans: You can check after logging in to your seller dashboard and clicking on the My Membership tab on the left side navigation panel.

Q11: Can I be both, a seller and buyer on E-Brique?

Ans: Yes, first you have to register as a seller on E-Brique. That will also give you access to buy from other sellers.